APEL DE SUFLET 

Telefon mănăstire: 0248.544.000 

şi: 

0762.357.182

 Între orele 20 şi 23.45, zilnic.

 email: cetatuiamuscel@yahoo.com

 

Iubiti credinciosi,

Bisericuta din grota mai aminteste, prin urmele celor trei straturi de pictura, de evlavia Domnitorilor ce-si gaseau aici refugiu în vremuri de restriste.

În Sfântul Altar exista un mic izvor, considerat facator de minuni, el picurând numai într-o scurta perioada a anului, cuprinsa între Izvorul Tamaduirii si Adormirea Maicii Domnului.

Cei ce vor sa-si arate dragostea fata de Evanghelia lui Hristos si pentru patrimoniul national, poate depune obolul sau în contul nostru deschis la

B.C.R.Câmpulung: Mânăstirea Cetăţuia Negru Vodă,

cod de identificare fiscala RO 13938920

IBAN-RO98.RNCB.0023.0135.9944.0001-RON,

sau pe adresa: M-rea Cetatuia-Negru Voda; loc. Cetateni, jud. Arges; cod postal 117240,

 


Sunt oameni de bine care ne trimit mesaje de incurajare dar asa cum si domnitorii nostri in fata puhoaielor navalitoare primeau ajutor numai cuvinte asa si noi in fata puhoiului amenintator contra bisericii stramosesti primim numai ajutor verbal. Noi nu facem lucruri peste puterile noastre ci numai cele ce sunt de trebuinta. Ce lasam in urma va conta pentru generatiile ce vor veni. Este greu, recunoastem ca viata este asa cum este dar hai sa punem putin umarul la "ridicarea acestui stalp clatinat de rautate", stalpul credintei inaintasilor nostri. Hai sa fim mai buni, mai neincapatanati, mai compatibili sufleteste cu cei din jurul nostru.

__________________________________________________


La schit, drumul de acces este accesibil. Primaria Stoenesti s-a implicat in a rezolva aceasta problema iar acum se poate urca cu orice tip de autoturism pana la asezamantul monahal. La Schit nu este curent electric, încercãm pe aceastã cale sã dãm de un suflet milostiv care sã ne ajute a monta o eolianã. Mentionãm cã zona este foarte favorabilã pentru acest lucru.

Preot Marian Verme

 

 

 
 


[sus] [index] 
copyright © 2003. Mãnãstirea Cetãtuia Negru-Vodã, Cetãteni, Jud. Arges